ПЕРЕГЛЯДАТИ ПУБЛІКАЦІЇ:

Знайти

Оберіть один день або період (відмітивши його початкову або кінцеву дати)

Корисно знати

18:11 20 листопада 2016 р.

Україна - особиста травма для Путіна, - Яценюк

«Путін ніколи не відмовиться від своїх спроб повернути її у свою сферу впливу», - наголосив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в інтерв’ю німецькому виданню Die Welt.

Рубрика: Економіка

18:04 20 листопада 2016 р.

Уряд не має ресурсів для підвищення мінімальних зарплат, - Соболєв

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Батьківщина» у Верховній Раді Сергій Соболєв в інтерв’ю журналістам, коментуючи проект державного бюджету на наступний рік.

Рубрика: Економіка

22:35 5 листопада 2016 р.

Гройсман спростував Бальцеровича

Уряд відповідально підійшов до ініціативи підвищити удвічі мінімальну зарплатню з 2017 року, - запевняє прем'єр-міністр Володимир Гройман. Під час виступу у парламенті він заявив, що в економці є гроші на це.

Рубрика: Економіка

18:57 27 листопада 2015 р.

Україні бракує антрациту, - Яценюк

Проблема із забезпеченням вугілля марки антрацит постала по тому, як усі українські шахти, які його видобувають, опинилися на тимчасово окупованих територіях Донбасу, при тому, що українські ТЕС, що виробляють до 35% електроенергії, розраховані на використання саме такого вугілля.

Рубрика: Економіка

10:45 7 липня 2015 р.

Україні треба себе продавати – Пономарьов

«Очі світу прикуті до України і Захід усвідомлює її потенціал - це треба використати!» - наголошує депутат Держдуми Російської Федерації і опозиціонер.

Рубрика: Економіка

23:00 11 квітня 2015 р.

План реформ для України від Бальцеровича

Колишній віце-прем'єр і міністр фінансів Польщі, батько "шокової терапії" Лешек Бальцерович озвучив список конкретних пунктів реформ, які Україна повинна реалізувати. Про це він розповів в інтерв'ю DT.UA.

Рубрика: Економіка