Створення у Львові Центру підтримки технологій та інновацій. Початок формування мережі Центрів в Україні. Головні положення законопроекту про розвиток інновацій

Прес-конференція

25 травня 2018 р. 09:30

Прес-клуб, проспект Шевченка, 11, 2-й поверх.

  • 0
  • 685

Учасник:

- Михайло Тітарчук, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Кабінету міністрів України.

Питання для обговорення:

    інновації та цифрові технології як важливий чинник розвитку економіки України;

    охорона прав інтелектуальної власності на національному рівні;

    розвиток та переваги державно-приватного партнерства.
     

Довідка
«Міністерство економічного розвитку формуватиме політику, яка полегшить пошук фінансування, підтримки стартапів, розвитку державних і недержавних програм підтримки. З часом більшість новаторських ідей має втілюватися у реальні проекти, а не залишатися на полицях лабораторій чи дослідницьких центрів», - зазначив Михайло Тітарчук, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі.

Докладніше про розробку законопроекту «Про розвиток інновацій» урядовець розповість на прес-конференції.

У п’ятницю, 25 травня, заступник міністра також прочитає відкриту лекцію для викладачів та студентів Національного університету «Львівська політехніка» на тему «Інновації, інтелектуальна власність, державно-приватне партнерство» і візьме участь у круглому столі на тему «Створення в Україні мережі Центрів підтримки технологій та інновацій».

Також у програмі перебування Михайла Тітарчука у Львові є участь в урочистому відкритті форуму «Інноваційна весна» та візит до IT STEP University, де відбудеться підписання Меморандуму про відкриття Центру підтримки технологій та інновацій (TISC – Technology and Innovation Support Center). Головна мета Центру – підсилювати технології знаннями та експертизою. Йдеться про розробку IP-стратегій, охорону і захист прав на об’єкти інтелектуальної власності та підтримку стартапів.

Акредитація обов’язкова! Зголошуватися до 18.00 24 травня за тел.: 067 670-77-30 або pressclub@pressclub.lviv.ua

DailyLviv.com

До теми