Нардеп Ірина Сех вважає, що Львівську облраду примусили до «сланцевої» угоди

4 жовтня 2013 р. 09:19

А також наголошує, що «жодна місцева громада не доручала своїм депутатам голосувати за угоду, укладену в інтересах «сім’ї».

  • 0
  • 723

Як інформує прес-служба обласної організації ВО «Свобода», народний депутат України від йієї партії й голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірина Сех заявила, що вчора, 3 жовтня 2013 року, Депутатів облради змусили проголосувати за погодження Угоди щодо видобування сланцевого газу на Олеській площі шантажем і батогом. І що нардеп наголосила:

«Вирішувалося не тільки те, чи видобуватимуть сланцевий газ на Львівщині. Питання полягало в тім, чи режим Януковича зламає Львівщину, Галичину, Львівську обласну раду. Сьогодні з’явилися тушки у Львівській обласній раді. Жодне село чи район жодному з депутатів Львівської обласної ради не доручав голосувати за «сланцеву» угоду. Навпаки – відбувалися сесії місцевих рад, на яких громади давали доручення депутатам не підтримувати цю корупційну угоду. Це не є угода в інтересах держави Україна, в інтересах громади Львівщини та Івано-Франківщини. Це угода в інтересах «сім’ї».

Як повідомляв «Щоденний Львів», учора 3 жовтня, на сесійному засіданні Львівська облради за погодження угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська, між державою Україна та компанією «Шеврон Юкрейн Б. В». проголосували 66 депутатів із 95-ти присутніх – за 59-ти мінімально необхідних.

dailylviv.com 

До теми